top of page

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak


Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.30 en 11.30 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw klachten of vragen. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.


Meer of minder tijd


Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Omdat bij ons elke afspraak 15 minuten is, worden er in principe geen dubbele afspraken gemaakt.

Belt u voor een spoedafspraak op dezelfde dag, dan kan het zijn dat de assistente u een spoedplek geeft van 10 minuten. Tijdens deze afspraak is er geen tijd voor een extra vraag, verwijzing of receptaanvraag.  

 

Uitslagen en Telefonisch spreekuur

Voor veel uitslagen kunt u bij de assistente terecht. De huisarts heeft deze uitslagen dan al gezien en, in veel gevallen, voorzien van een advies. Soms belt de huisarts u zelf terug over uitslagen, als de uitslag ingewikkeld is of als er, naar aanleiding van de uitslagen, verdere afspraken gemaakt moeten worden. 

Als u vraagt of de huisarts u terug kan bellen, zal de assistente altijd naar de reden vragen. Soms kan een vraag door haar beantwoord worden, soms is het beter om naar het spreekuur te komen. Als de huisarts u terugbelt, is dit tussen 12.00 uur en 15.00 uur of na 16.30 uur. Zorg ervoor dat u bereikbaar bent op het nummer dat bij ons bekend is. 

Visite

 

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Overleg het met ons bij twijfel.

Zo spreekt de koperen Venus door de maagdelijke, wit glinsterende berk, die zwak wortelt en veel licht drinkt:

"O mens, vorm je ziel. Bewonder in tederheid liefhebbend de schoonheid van de wereld."

Johannes Hemleben
Uit: Zeven boomspreuken

Openingstijden

De praktijk is maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. 

Wij vragen u daarom te bellen voor het maken van een afspraak en het aanvragen van herhaalrecepten. Als u een verwijzing of labformulier komt ophalen kunt terecht tussen 8.30 en 11.30 uur en na 14.00 uur.  

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag

  • van 8.30 uur - 11.30 uur 

  • van 14.00 uur - 16.00 uur

Voor spoedgevallen zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 op telefoonnummer 070-3507211 - optie 1

Let op: dit is alleen voor medische spoedgevallen die niet kunnen wachten totdat wij weer telefonisch bereikbaar zijn. 

 

 

bottom of page