Gezondheidsinformatie

Thuisarts

Op www.thuisarts.nl vind u betrouwbare en onafhankelijke informatie over allerlei gezondheidsklachten. Hoesten, koorts of hoofdpijn? Thuisarts geeft u eerlijke informatie en adviezen. Maar ook als u meer wilt weten over de behandeling van bijvoorbeeld spataderen of depressie. Hieronder vindt u de laatste nieuwsberichten van Thuisarts. 

Moet ik naar de dokter?

 

Op de website en de app van Moet ik naar de dokter krijgt u aan de hand van een aantal vragen een advies of u nu een dokter moet raadplegen of dat u, met adviezen, uw klacht nog even kunt aanzien. 

MoetIkNaarDeDokter_Vierkant.jpg
Weleda

Naast verzorgingsproducten en zelfzorgproducten heeft Weleda ook natuurlijke geneesmiddelen in het assortiment. Weleda geneesmiddelen, ontwikkeld vanuit antroposofische behandelmethoden, zijn aanvullend bij behandelingen die vanuit de reguliere geneeskunde worden aangeboden. De kracht van de aanpak ligt in het feit dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, waardoor de lichaamsfuncties weer in balans komen.

Veel van de antroposofische middelen die wij voorschrijven worden gemaakt en geleverd door Weleda. Deze middelen kunnen via de reguliere apotheek besteld worden, maar ook rechtstreeks bij Weleda. Kijk op de website of vraag de folder aan uw arts voor meer informatie. 

App.jpg

© 2019 Praktijk de Zilverberk