top of page

Gezondheidsinformatie

Thuisarts

Op www.thuisarts.nl vind u betrouwbare en onafhankelijke informatie over allerlei gezondheidsklachten. Hoesten, koorts of hoofdpijn? Thuisarts geeft u eerlijke informatie en adviezen. Maar ook als u meer wilt weten over de behandeling van bijvoorbeeld spataderen of depressie. Hieronder vindt u de laatste nieuwsberichten van Thuisarts. 

Landelijk Schakelpunt

In de loop van het najaar van 2019 gaat de praktijk koppelen aan het Landelijk Schakelpunt, het LSP. Deze koppeling maakt het mogelijk dat de huisartsenpost Smash en de apotheken in Den Haag informatie uitwisselen over uw medicijngebruik, belangrijke voorgeschiedenis en recente contacten bij de huisarts. Een folder met informatie en het toestemmingsformulier ligt voor u klaar bij de balie en in de spreekkamer. In onderstaand filmpje vindt u meer uitleg. 

Moet ik naar de dokter?

 

Op de website en de app van Moet ik naar de dokter krijgt u aan de hand van een aantal vragen een advies of u nu een dokter moet raadplegen of dat u, met adviezen, uw klacht nog even kunt aanzien. 

MoetIkNaarDeDokter_Vierkant.jpg
Weleda

Naast verzorgingsproducten en zelfzorgproducten heeft Weleda ook natuurlijke geneesmiddelen in het assortiment. Weleda geneesmiddelen, ontwikkeld vanuit antroposofische behandelmethoden, zijn aanvullend bij behandelingen die vanuit de reguliere geneeskunde worden aangeboden. De kracht van de aanpak ligt in het feit dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, waardoor de lichaamsfuncties weer in balans komen.

Veel van de antroposofische middelen die wij voorschrijven worden gemaakt en geleverd door Weleda. Deze middelen kunnen via de reguliere apotheek besteld worden, maar ook rechtstreeks bij Weleda. Kijk op de website of vraag de folder aan uw arts voor meer informatie. 

App.jpg
bottom of page