top of page

Het team

C.L. van Gend

Huisarts

Dokter van Gend heeft op 1 juli 2019 de praktijk overgenomen van dokter Amons. Zij is in 2006 afgestudeerd als huisarts en heeft daarna ruim 5 jaar in Noorwegen gewerkt. In 2017 is zij begonnen met de opleiding tot Antroposofisch arts. Ze woont in Voorburg en houdt van zingen. 

Dokter van Gend werkt op dinsdag tot en met vrijdag.

BIG-registratie: 19059151001

C.M. van der Krogt

Huisarts

Dokter van der Krogt werkt sinds half mei 2021 in de praktijk. Zij vervangt dokter van Tuijl die een nieuwe baan in Leiden heeft. 

Dokter van der Krogt werkt op maandag.

BIG-registratie: 79920270401

O. Otten

Assistente

Olga werkt sinds oktober 2011 in de praktijk, eerst voor dokter Amons en nu voor dokter van Gend. Zij heeft 20 jaar ervaring als doktersassistente. Ze heeft eerder bij een antroposofische arts in Den Haag gewerkt.

Olga werkt de hele week, behalve op de woensdag. U kunt met haar een afspraak maken voor bijvoorbeeld aanstippen wratten, uitstrijkjes, oren uitspuiten en injecties.

Ciska Gideonse

POH-S en ouderen

Ciska werkt op dinsdag bij ons in de praktijk als praktijkondersteuner somatiek en ouderen. Zij doet onder andere het diabetesspreekuur en de bloeddrukcontroles. Daarnaast doet ze huisbezoeken bij (kwetsbare) ouderen.

Astrid Pol

POH-GGZ

Astrid Pol is praktijkondersteuner-GGZ en werkt op donderdag en vrijdag voor De Zilverberk in de praktijk van dr Korte, Sterre der Zee. Met een achtergrond als orthopedagoog heeft ze ervaring in de jeugdzorg en GGZ en heeft daarnaast jarenlang geleerd en gewerkt als coach en trainer in een opleidingsinstituut waar ze zichzelf en de mens in alle lagen nog beter heeft leren kennen.
Ze houdt o.a. van schrijven (ook als begeleidingsvorm), het samen met anderen organiseren van verbindende activiteiten en de heerlijke combinatie van stad en zee in Den Haag.

bottom of page