Het team

C.L. van Gend

Huisarts

Dokter van Gend heeft op 1 juli 2019 de praktijk overgenomen van dokter Amons. Zij is in 2006 afgestudeerd als huisarts en heeft daarna ruim 5 jaar in Noorwegen gewerkt. In 2017 is zij begonnen met de opleiding tot Antroposofisch arts. Ze woont in Voorburg en houdt van zingen en fietsen. 

Dokter van Gend werkt op maandag tot en met donderdag.

BIG-registratie: 19059151001

S.M. van Tuijl

Huisarts

Dokter van Tuijl werkt sinds 1 juni 2014 in deze praktijk. Zij is in 2009 afgestudeerd als huisarts.  Sinds 2014 is zij door de NVAA gecertificeerd antroposofisch arts. Zij heeft als huisarts gewerkt in antroposofische praktijken in Leiden, Haarlem en Den Haag. Zij woont in Leiden en houdt van in de natuur zijn, dansen, zich verdiepen in haar vak en de antroposofie en genieten van haar kinderen.

Dokter van Tuijl werkt op vrijdag.

BIG-registratie: 69057119801

O. Otten

Assistente

Olga werkt sinds oktober 2011 in de praktijk, eerst voor dokter Amons en nu voor dokter van Gend. Zij heeft 20 jaar ervaring als doktersassistente. Ze heeft eerder bij een antroposofische arts in Den Haag gewerkt.

Olga werkt de hele week, behalve op de woensdag. U kunt met haar een afspraak maken voor bijvoorbeeld aanstippen wratten, uitstrijkjes, oren uitspuiten en injecties.

L. Vollering

POH-S

Laura werkt op woensdag bij ons in de praktijk als praktijkondersteuner somatiek en ouderen. Zij doet onder andere het diabetesspreekuur. Huisbezoeken aan (kwetsbare) ouderen doet ze ook op maandag en donderdag. 

A. Pol

POH-GGZ

Astrid Pol is praktijkondersteuner-GGZ en werkt op donderdag en vrijdag voor De Zilverberk in de praktijk van dr Korte, Sterre der Zee. Met een achtergrond als orthopedagoog heeft ze ervaring in de jeugdzorg en GGZ en heeft daarnaast jarenlang geleerd en gewerkt als coach en trainer in een opleidingsinstituut waar ze zichzelf en de mens in alle lagen nog beter heeft leren kennen.
Ze houdt o.a. van schrijven (ook als begeleidingsvorm), het samen met anderen organiseren van verbindende activiteiten en de heerlijke combinatie van stad en zee in Den Haag.