top of page
  • Foto van schrijverPraktijk de Zilverberk

Een nieuw en spannend jaar!

Het nieuwe jaar is begonnen en de bouw verloopt voorspoedig. Zoals op de foto's te zien is staan de binnenmuren er in en zijn de deels afgewerkt. De schilder is nog niet geweest. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de aanleg van het sanitair en het uitmeten van de glazen panelen die we hergebruiken van de inrichting van de bank.

We hopen op oplevering in de loop van maart en verhuizing begin april, maar u krijgt daar een brief over.


Via de Stichting Huisvesting voor ouderen - Novalis hebben we het hele bedrag dat nodig is voor de verbouwing kunnen lenen. Daardoor kunnen we straks de aannemer en de architect in één keer betalen.

Via de schenkingsactie is er bijna 12.000 euro binnengekomen van patiënten, vrienden, familie en collega's. We zijn u hier erg dankbaar voor, omdat we met deze schenkingen de lening kunnen afbetalen en er voor kunnen zorgen dat we ook de komende jaren kunnen blijven investeren in ons nieuwe pand.

Wilt u ook een steentje bijdragen? Onderaan deze pagina vindt u alle informatie.

103 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Een nieuw pand!

Na jaren met dromen, ideeën en plannen, is het nu echt zo ver: Vanaf 1 maart 2022 hebben we een nieuw pand voor de antroposofische huisartsen en therapeuten in Den Haag: we gaan naar de dr. Lelykade 6

Comments


bottom of page