• Praktijk de Zilverberk

Een nieuw pand!

Na jaren met dromen, ideeën en plannen, is het nu echt zo ver: Vanaf 1 maart 2022 hebben we een nieuw pand voor de antroposofische huisartsen en therapeuten in Den Haag: we gaan naar de dr. Lelykade 68 op Scheveningen.

De praktijk van José Korte (Sterre der Zee) en mijn praktijk gaan op deze nieuwe plek samenwerken met een aantal therapeuten. De Rabobank is vorig jaar vertrokken uit het pand, dus er moeten spreekkamers, behandelkamers, assistenteruimtes en een wachtkamer gebouwd worden, voordat we er in kunnen.

Zoals u in de kranten heeft kunnen lezen de afgelopen tijd is het niet eenvoudig voor huisartsen om betaalbare ruimte te vinden in een grote stad als Den Haag en we zijn dan ook erg blij dat het ons uiteindelijk gelukt is, maar de kosten voor de verbouwing komen helemaal voor onze eigen rekening. Kunt u ons financieel steunen of heeft u wellicht contacten bij fondsen waar wij subsidie kunnen aanvragen, dan horen we dan graag. Ons mailadres: huisvesting@praktijkdezilverberk.nl.

Natuurlijk houden we u via de website op de hoogte van de vorderingen met de verbouwing. We hopen dat we aan het eind van 2022 kunnen verhuizen, maar dat hoort u uiteraard per brief van ons.

Ik realiseer me goed dat dit voor een aantal patiënten betekent dat ik straks verder weg zit dan nu, en dat zal soms wel even lastig zijn. Aan de andere kant betekent dit een mooie samenwerking om de antroposofische zorg in Den Haag te kunnen behouden en versterken en ik kijk er erg naar uit!

172 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg. Dat doen we in het bela

Van maandag 16 mei tot en met vrijdag 27 mei is de praktijk gesloten. Wij hebben meivakantie. Op maandag 30 mei zijn we vanaf 8.30 uur weer bereikbaar. We vragen u om recepten op tijd te bestellen. Vo

De praktijk is gesloten in verband met de kerstvakantie van zaterdag 25 december tot en met zondag 2 januari. Maandag 3 januari zijn we om 8.30 uur weer bereikbaar. Dokters Res en Hable nemen voor ons