top of page
  • Foto van schrijverPraktijk de Zilverberk

Boostervaccinatie donderdag 23 december

Er zijn grote zorgen over de opkomende Omikronvariant van het Coronavirus. De GGD werkt enorm hard om de boostervaccinaties te geven. Toch gaat dit nog niet altijd snel genoeg. Daarom organiseren de collega’s van Gezondheidscentrum Hubertusduin een vaccinatiedag, waar wij, als praktijk de Zilverberk, graag bij aansluiten.


Hierbij nodigen wij u uit op donderdag 23 december voor een boostervaccinatie als u de laatste coronavaccinatie langer dan 3 maanden geleden hebt gekregen en de afgelopen 3 maanden geen corona-infectie hebt gehad. Tevens mag de griepprik niet korter dan 1 week geleden gegeven zijn.

Locatie: Duinzichtkerk - Van Hogenhoucklaan 89 - 2596 TC Den Haag


Om de drukte zo veel mogelijk te spreiden werken wij met tijdvakken op basis van de eerste letter van uw achternaam:

08.00 – 10.00 : A t/m G

10.30 – 12.30 : H t/m N 13.00 – 16.00 : O t/m U 16.00 – 18.00 : V t/m Z


Neemt u uw legitimatie alstublieft mee wanneer u de booster komt halen.


Graag nog uw aandacht voor het volgende:

· De collega’s van Hubertusduin zullen de vaccinatie uitvoeren. U zult mij en Olga daar dan waarschijnlijk niet zien; wij zorgen dat de gewone zorg in de praktijk kan blijven draaien.

· Draag alstublieft kleding waarbij de mouwen snel en hoog (tot de schouder) opgestroopt kunnen worden, dat helpt ons snel te kunnen werken.

· We verwachten veel mensen, dus vragen uw geduld en begrip bij eventuele drukte.

· Houdt tijdens de vaccinatieprocedure 1.5 meter afstand en draag een mondkapje. U mag na de vaccinatie direct de locatie verlaten via de aangegeven looproutes.

· Loop gedurende 15 minuten een blokje om, zodat u in de buurt bent bij klachten.

· Belast de telefoonlijn van de praktijk zo min mogelijk. Bij vragen kunt ons mailen op vaccinatie@praktijkdezilverberk.nl.

· Mocht u reeds gevaccineerd zijn, beschouw deze uitnodiging als niet verzonden.


Wij hopen op deze manier dat alle patiënten, die dat wensen, voor kerst een booster hebben gehad.

62 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zel

Vaccinatie 63- en 64-jarigen

Op 6 april vaccineren we al onze patiënten die geboren zijn in 1956 en 1957. Tevens komen in deze eerste ronde patiënten met een BMI van meer dan 40 aan de beurt. Inmiddels hebben deze mensen een opro

Corona-vaccinatie 80-plussers

De GGD heeft ons laten weten dat de vaccinatiecapaciteit in Den Haag per direct vergroot is en dat alle mensen tussen 80 en 85 jaar kunnen bellen voor een afspraak, ook als zij nog geen brief hebben g

Commentaires


bottom of page